Horror-sequel 'Happy Death 3' nog steeds mogelijk!

Horror-sequel 'Happy Death 3' nog steeds mogelijk!

Producent Jason Blum doet er alles aan om het vervolg gemaakt te krijgen.

Jason Blum, producent van de meeste grote horrortitels van de laatste jaren, heeft onthuld dat hij nog steeds werkt aan een derde deel in de slasher-comedy franchise Happy Death Day.

De eerste film van regisseur Christopher Landon en scenarist Scott Lobdell werd uitgebracht in 2017. Door de bekende elementen van het slasher-genre te combineren met de plot-mechanismen van Groundhog Day, was de film een onverwacht succes. De film kostte slechts 4,8 miljoen dollar om te maken, maar bracht wereldwijd 125 miljoen dollar in het laatje. Kritisch werd de film ook goed ontvangen, en kreeg vooral veel lof voor de overtuigende hoofdrol van Jessica Rothe. Door de populariteit van de film volgde al snel sequel Happy Death Day 2U, die in februari 2019 uitkwam. Helaas wist die film 'slechts' 64 miljoen dollar binnen te harken (wat nog steeds netjes is tegen een budget van 9 miljoen...).

Nog steeds hoop op deel 3
Tijdens een interview met Entertainment Tonight werd Blum gevraagd naar een update over Happy Death Day 3. De grondlegger en CEO van Blumhouse Productions gaf fans van de reeks met zijn korte reactie goede hoop dat de film er gaat komen:

"Ik maak momenteel overuren om die film gemaakt te krijgen. Geloof me."

Blum benadrukte dat er echter nog geen officieel groen licht is gegeven, dus het is op dit moment helaas nog afwachten.

NieuwsFilm

meest populair