'Star Wars'-held Mace Windu kan terugkeren!

'Star Wars'-held Mace Windu kan terugkeren!

Samuel L. Jackson wil wel.

Acteur Samuel L. Jackson was in Revenge of the Sith voor het laatst te zien als de Jedi Mace Windu. Nu vertelt de acteur dat hij denkt dat zijn personage nog altijd leeft in het Star Wars-universum. En George Lucas zou het daarmee eens zijn.

De Star Wars-prequels zorgden voor behoorlijk wat verdeeldheid onder fans. Maar iedereen is het er wel over eens dat Mace Windu een van de hoogtepunten was. Alleen al vanwege zijn opvallende paarse lichtzwaard. En natuurlijk omdat hij gespeeld werd door Sameul L. Jackson. Die laat nu weten wel terug te willen keren.

Hij leeft nog
Jacksons personage kwam in Revenge of the Sith om het leven. Maar voor Jackson klopt dat niet: "Als je het mij vraagt, ben ik helemaal niet dood. Jedi kunnen van ongelofelijk hoge hoogtes vallen en dat overleven." De acteur laat ook weten het "prima" te vinden om in een film terug te keren.

Vervolgens vertelde hij dat hij zijn visie met George Lucas gedeeld heeft. En die was het met hem eens; Mace Windu zou zomaar de enorme val overleefd kunnen hebben. Maar: "George heeft er niets meer mee te maken."

NieuwsFilm

meest populair