Videoland voegde een aantal knallers toe deze week

Videoland voegde een aantal knallers toe deze week

Wil je weten wat er nieuw is?

Het was niet echt een slechte week op Videoland. Er werden een aantal gave films op geplaatst, aangevuld met wat materiaal van eigen bodem. Hieronder de lijst!

Arrival (2016)
Een hersenkrakende sciencefiction-thriller met een krachtige, emotionele twist. Nadat buitenaardse wezens op onze planeet landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de aliens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te ontcijferen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks, die de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.


Bloodline (2018)
Seann William Scott speelt Evan, een huisvader/psycholoog die niemand tussen hem, zijn vrouw en pasgeboren zoontje laat komen. Iedereen die dat wel probeert, krijgt een letterlijk harde levensles. Zijn gewelddadige neigingen nemen gevaarlijke proporties aan als hij andere mensen, die hun kinderen schaden, gruwelijk begint te vermoorden.


John Wick: Chapter 2 (2017)
John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.


Me Before You (2016)
Wanneer Louisa voor de pas geparalyseerde William begint te zorgen krijgen de twee een speciale en sterke band, en probeert Louisa hem ervan te overtuigen dat hij niet moet opgeven.


F*ck de liefde (2019)
Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.


Angel of Mine (2019)
Lizzie is een mentaal niet al te stabiele vrouw en dat is ook niet zo vreemd. Naast de dood van haar ene dochter dreigt ze ook nog haar andere kind te verliezen in een voogdijstrijd met haar ex-man Mike (Luke Evans). Wanneer Lizzie de dochter van haar buurvrouw Claire (Yvonne Strahovski) ziet, begint ze ervan overtuigd te raken dit eigenlijk haar eigen dochter is. De geobsedeerde Lizzie stalkt haar buren en verliest ze geen moment uit het oog, waardoor Claire en haar man op hun hoede zijn. Hun pogingen om Lizzie op afstand te houden, zorgen er echter voor dat haar gedrag alleen maar extremer wordt.


Stil in de Stad (2020)
Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. De plotselinge dood van één van hen zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.


NieuwsFilm

meest populair