Marvel komt snel met grote aankondiging over 'Ant-Man 3'!

Marvel komt snel met grote aankondiging over 'Ant-Man 3'!

Dat teasede acteur Michael Douglas in een recente Q&A op Instagram.

Marvel komt mogelijk snel met meer informatie over Ant-Man 3. Dat teasede acteur Michael Douglas, die te zien is als uitvinder Hank Pym in de reeks, tijdens een recente Q&A op zijn Instagram.

"Ik kan er niets over zeggen", fluistert Douglas in de onderstaande video nadat een fan hem vraagt naar een update over de derde film. "Marvel zou me neerschieten als ik dat doe. Maar ik denk dat je nog even geduld moet hebben, want er komt misschien zeer binnenkort meer informatie naar buiten". Douglas hint er dus duidelijk op dat het niet lang meer zal duren voordat Marvel meer details bekend maakt over de prent.

Film in ontwikkeling
Ant-Man 3 is al enige tijd in ontwikkeling. Marvel heeft Peyton Reed wederom gevraagd voor de regie. Hoofdrolspeler Paul Rudd schijnt een eerste versie van het script te hebben opgeleverd. Volgens de geruchten maakt de bekende schurk M.O.D.O.K. daarin zijn opwachting. Rick and Morty-schrijver Jeff Loveness heeft die klus inmiddels echter overgenomen, dus mogelijk gaat het verhaal alsnog een heel andere richting uit.



NieuwsFilm

meest populair