Naar tweede Captain America gehint in 'Avengers: Endgame'

Naar tweede Captain America gehint in 'Avengers: Endgame'

We rustig afscheid van Steve Rogers van Chris Evans.

Nu Chris Evans' Steve Rogers a.k.a. Captain America in Avengers: Endgame afscheid heeft genomen van het Marvel Cinematic Universe kunnen we ons opmaken voor de nieuwe Captain America. Het verhaal daarbij krijgen we hoogstwaarschijnlijk te zien The Falcon and the Winter Soldier, de eerste Marvel-serie op Disney+.

In Endgame zat overigens een opvallende hint naar een andere Captain America. In de scène waarin Steve Rogers en Tony Stark (Robert Downey Jr.) terugreizen naar 1970 om meer Pym Particles te bemachtigen, zien we beelden vanaf Camp Lehigh - de "geboorteplaats" van Captain America.

Rogers gapt ter vermomming ergens een legeroutfit weg en niet geheel toevallig staat op dat outfit de naam van een andere Captain America uit de comics.

Bekijk de afbeelding
Roscoe Simons
Op de kleding die Rogers draagt staat de naam Roscoe en deze naam verwijst naar Roscoe Simons, een andere versie van Captain America in de strips. Deze Captain America stond op toen Rogers niemand minder dan Nomad werd. In de strips kreeg hij van Rogers toestemming om het schild te dragen. Overigens werd Roscoe vrij snel na zijn debuut vermoord door... Red Skull.

In The Falcon and the Winter Soldier heeft Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) het schild, maar de eerste beelden uit de serie verraden dat er verrassingen zullen zijn.



NieuwsFilm

meest populair