Disney+ voegde deze 4 nieuwe films toe!

Disney+ voegde deze 4 nieuwe films toe!

Het is een prima weekje op Disney+.

Disney+ voegde vorige week maar één nieuwe film toe. Deze week is het gelukkig iets beter en moeten we het doen met drie nieuwe titels. Daaronder bevindt zich natuurlijk ook de knaller Star Wars: The Rise of Skywalker waar we eerder deze week al berichtten.

De laatste film in de Skywalker-saga kwam twee maanden eerder dan verwacht op de streamingdienst. Hier in Nederland overigens later dan in andere delen van de wereld waar Disney+ al beschikbaar is. Daar werd de film 4 mei online geplaatst, maar hier een dag later omdat dan de dodenherdenking is.

Drie titels
Disney voegde dus drie nieuwe titels toe aan Disney+. Hieronder het overzicht met de nieuwe films!
Star Wars: The Rise of Skywalker: de laatste film in de Skywalker-saga. We zien hoe Rey en haar vrienden het nog eenmaal opnemen tegen Kylo Ren. En te maken krijgen met opperschurk Palpatine die ineens terugkeert.
Bride of Boogedy: vervolgfilm waarin het gezin Davis hun nieuwe leventje in New England begint te accepteren. Als de stad een groots feest voorbereidt, zorgt dat voor problemen.
Goofy: Hoe te Honkballen: Goofy laat je in deze korte film zien hoe je moet honkballen. Compleet met alle posities van het team en mogelijke pitches.
The Disney Family Singalong: Ryan Seacrest presenteert een meezingavond vol liedjes van Disney. Allemaal beroemdheden doen vanuit thuis mee.


NieuwsFilm

meest populair