David Ayer (Suicide Squad) regisseert Netflix-film 'Six Years'

David Ayer (Suicide Squad) regisseert Netflix-film 'Six Years'

Na het succes van Bright een nieuwe samenwerking tussen Ayer en Netflix.

David Ayer, regisseur van o.a. Suicide Squad en Bright, is door Netflix ingehuurd als scenarist, regisseur en producent van Six Years, een verfilming van Harlan Cobens gelijknamige bestseller uit 2018.

De titel van de film verwijst naar de tijd die is verstreken sinds hoofdpersonage Jake Fisher zag hoe Natalie, de liefde van zijn leven, trouwde met een andere man. Met een gebroken hart wijdt hij zijn leven nu aan een loopbaan als docent, en doet hij zijn uiterste best om niet meer aan Natalie te denken.

Een mysterieuze dame
Jake richt zich weliswaar op zijn nieuwe leven, maar ondertussen bouwt hij een enorme interne woede op. Zijn hoop neemt toe wanneer hij leest dat haar echtgenoot is overleden. Als hij naar de begrafenis gaat, ontdekt hij dat de liefde van zijn leven helemaal net de vrouw is op wie hij vroeger verliefd is geworden. Wat volgt is een mysterie dat beetje bij beetje wordt ontrafeld.

Chris Long zal Six Years produceren. Voordat de opnames van de film beginnen, voltooit Ayer eerst nog de postproductie van de ruwe dramafilm The Tax Collector met Shia LaBeouf.

NieuwsFilm

meest populair