Gerucht: Marvel werkt aan 'Secret Warriors' en 'Ghost Rider'-films

Gerucht: Marvel werkt aan 'Secret Warriors' en 'Ghost Rider'-films

Nieuwe Marvel-films voor in 2023 en verder?

Nu met Disney+ kan het alle kanten op bij geruchten over een nieuw Marvel-project. Volgens twee nieuwe berichten zouden er namelijk films óf series in ontwikkeling zijn rond Ghost Rider en Secret Warriors.

Als eerste het Ghost Rider-gerucht. Volgens The Direct heeft Marvel Studios de eerdere plannen om een Ghost Rider-serie te maken voor Hulu geschrapt om een eigen Ghost Rider te introduceren in het Marvel Cinematic Universe. Gabriel Luna zou niet terugkeren als Robbie Reyes. Eerder zien we dus Johnny Blaze.

Secret Warriors
Het volgende gerucht komt van GWW dat zegt dat Marvel Studios zoekt naar een schrijver voor een film of tv-serie rond de Secret Warriors. Dit team bestaat in beginsel uit Nick Fury, Quake / Daisy Johnson, Phobos, Yo Yo Rodriguez, Hellfire / J.T. Slade, Sebastian Druid en Stonewall / Jerry Sledge. Er verschenen comic-reeksen in 2009 en 2017.

Net als Ghost Rider was het Secret Warriors-team te zien in de serie Agents of S.H.I.E.L.D. Deze serie wordt later dit jaar afgerond op ABC (en mogelijk Disney+) en daarna is het vermoedelijk over en uit voor al die personages.

NieuwsFilm

meest populair