Tom Holland hint naar somber nieuws over 'Spider-Man 3'

Tom Holland hint naar somber nieuws over 'Spider-Man 3'

De filmkalender lijdt flink onder de coronacrisis.

Ook het vervolg op Spider-Man: Far From Home lijkt niet te gaan verschijnen op de geplande datum in de zomer van 2021. De opnamestart is onzeker en Sony Pictures liet deze week weten dat rond dezelfde datum Venom: Let There Be Carnage verschijnt.

Op dit moment staat Spider-Man 3 gepland voor 16 juli 2021. Nog geen maand daarvoor werd Venom 2 gepland, namelijk op 25 juni 2021. Daarnaast is het onduidelijk wanneer de opnames gaan starten.

Tom Holland weet het niet
"Ik weet het niet zeker," zei Tom Holland tegen Jimmy Kimmel die vroeg op de derde film wordt uitgesteld. "Ik was in Berlijn en werkte aan Uncharted met Mark Wahlberg. We waren klaar om te starten... ...De vraag is nu of we die film eerst opnemen of dat we eerst Spider-Man doen. Ik weet het niet. Maar beide films worden gemaakt. Ze zijn allebei erg sterk en de scripts zijn fantastisch, dus wat er ook gebeurt, gebeurt."

Het uitstel lijkt ook te gaan gelden voor heel wat andere films. Steeds meer films worden van de kalender getrokken, ook in maanden als september en oktober. De kans is dus groot dat films als Mulan, Tenet en Wonder Woman 1984 (opnieuw) op zoek moeten naar een nieuw gaatje op de filmkalender.

NieuwsFilm

meest populair