'Transformers'-regisseur Michael Bay maakt nieuwe actiefilm! BOOM!

'Transformers'-regisseur Michael Bay maakt nieuwe actiefilm! BOOM!

Hij tekent verder een first look deal met Sony Pictures.

Regisseur Michael Bay en zijn Bay Films hebben een first look deal gesloten met Sony Pictures. Onder de deal valt ook meteen een nieuw actiespektakel waar Bay aan zal werken voor Sony: de thriller Black Five.

Dat Bay kiest voor Sony is niet heel vreemd. Hij debuteerde in 1995 met Bad Boys voor de studio. Nu zal hij dus voor Sony meer films en series maken, waarvan Black Five de eerste is. Details over de film zijn schaars, maar we weten dat Bay het idee zelf bedacht heeft en dat het verhaal draait om een eliteteam binnen het Amerikaanse leger. Ehren Kruger schrijft het scenario.

Recente projecten
Michael Bay is de voornaamste drijvende kracht achter de Transformers-franchise, die wereldwijd miljarden opbracht. Recent regisseerde hij nog de film Six Underground voor Netflix en Bay produceerde de films A Quiet Place en Transformers-film Bumblebee.

Wat televisie betreft, werkt Bay ook aan flink wat series. Zo is hij uitvoerend producent van Tom Clancy's Jack Ryan, werkt hij mee aan de serie The Purge en was hij producent van The Last Ship en Black Sails, die allebei vijf seizoenen meegingen.

NieuwsFilm

meest populair