'Wonder Woman 1984' niet in bioscoop maar direct op streaming?

'Wonder Woman 1984' niet in bioscoop maar direct op streaming?

Wéér een film in de problemen i.v.m. het coronavirus

Het coronavirus zorgt voor flink wat ophef in de filmwereld. Heel wat films die de komende weken en maanden hadden moeten uitkomen zijn verplaatst. Sommigen verschijnen wel al via streamingdiensten, zodat mensen ze nu thuis kunnen kijken zonder langer te hoeven wachten. Warner Bros. zou dit voorbeeld wel eens kunnen volgen met Wonder Woman 1984.

Ondanks het feit dat de film normaalgesproken pas begin juni verschijnt, vreest Warner Bros. dat het coronavirus wel eens een hele lange tijd zou kunnen duren en het lastig wordt om alle films een nieuwe release-date te geven.

De studio is er dus serieus over aan het denken de tweede Wonder Woman-film niet eens uit te brengen in de bioscopen maar ermee direct naar een streamingdienst te stappen.

Conflict
Het gerucht gaat dat de grote baas bij Warner Bros., Toby Emmerich, dit wel ziet zitten. Regisseuse Patty Jenkins ziet de film echter liever verschijnen in augustus.

Je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat de studio veel meer zou kunnen verdienen als de film uitgebracht wordt in de bioscoop. Het eerste deel bracht maar liefst 822 miljoen dollar op en sommigen verwachten dat het vervolg nog wel eens meer op zou kunnen brengen.

NieuwsFilm

meest populair