'Game of Thrones'-actrice Emilia Clarke wil graag in een Marvel-film spelen

'Game of Thrones'-actrice Emilia Clarke wil graag in een Marvel-film spelen

Ze zegt het wel op een ietwat neerbuigende manier...

Tijdens een interview met The Sunday Times liet actrice Emilia Clarke, die we natuurlijk kennen als The Queen of Mereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Mother of Dragons, etc., merken niet al te blij te zijn met het einde van Game of Thrones, maar blikte ze ook vooruit op haar toekomst als actrice.

Over het einde van de wereldberoemde HBO-serie zei Clarke het volgende:

"Toen de serie eindige, was het net alsof ik uit een bunker kwam. Alles voelde vreemd. En toen kregen we ook nog al die krtiek te verduren... Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik het eind voor het eerst las, en probeerde er niet te veel aan te denken wat andere mensen en fans ervan zouden denken... maar zij zijn wel degenen voor wie we de serie hebben gemaakt."

Marvel in het verschiet?
De Britse actrice onthulde vervolgens dat ze ondanks de wrange nasmaak van Game of Thrones nog niet kalar is met fantasy-achtige projecten. Zo liet ze weten graag in een film van Marvel Studios mee te willen spelen. Ze drukte dit echter niet heel handig uit:

"Ik wil graag in een grote, domme film meespelen. Zoals

Wellicht dat de woorden van Clarke op papier anders overkomen dan ze eigenlijk klonken, maar het klinkt niet als de allerbeste sollicitatie aan het adres van Kevin Feige. Gezien haar status, zou het echter niet ondenkbaar zijn dat we Clarke in de toekomst zien opduiken in een MCU-project.


NieuwsFilm

meest populair