Bizar: 'Breaking Bad'-ster leeft zonder smartphone en computer

Bizar: 'Breaking Bad'-ster leeft zonder smartphone en computer

De acteur beweert zich er stukken beter door te voelen.

Er is niemand die tegenwoordig nog zonder smartphone of laptop kan, toch? Fout! Aaron Paul (Breaking Bad) gaat namelijk al ruim tien jaar technologieloos door het leven. Dat onthult hij in een interview met The Daily Telegraph.

Aaron Paul (40) moet helemaal niets hebben van moderne technologieën. "Het is zowel een vloek als een zegen om data te kunnen verzamelen en beheren, maar toch heb ik om die reden al tien jaar geen computer meer", vertelt hij de krant. Paul maakte onlangs ook al bekend dat hij gestopt is met het nieuws te volgen. "Dat gaat toch alleen maar over Donald Trump en het coronavirus", verzuchtte hij toen.

Wel bereikbaar
Volgens Paul gebruikt hij op dit moment een Light Phone, een basic toestel dat te koop is voor $350. "Ik overweeg om terug te gaan naar een klaptelefoontje, maar tot die tijd ben ik tevreden met mijn Light Phone. Daarmee kun je bellen, nummers opslaan, maar geen foto's maken, sms'en e-mailen", aldus de acteur.

Beter leven
Paul beweert dat hij zich door zijn zuinige technologiegebruik kalmer voelt en betere banden heeft kunnen opbouwen met zijn vrienden. "Het voelt alsof ik een code heb weten te kraken, en het is gewoon niet in woorden uit te drukken hoeveel beter ik me sindsdien voel", vertelt hij. "Ik ben niet meer angstig en heb echte relaties, die elk mens eigenlijk zou moeten hebben".

NieuwsFilm

meest populair