Topschrijver wil Marvel-film over Adam Warlock maken

Topschrijver wil Marvel-film over Adam Warlock maken

Michael Chabon heeft ervaring met het superheldengenre.

Michael Chabon, de bedenker van de serie Star Trek: Picard, hoopt ooit nog eens een telefoontje van Marvel te krijgen. Chabon zou namelijk dolgraag een film willen schrijven over zijn favoriete personage: Adam Warlock.

De gerenommeerde auteur Michael Chabon werd tijdens een recente Q&A op Instagram gevraagd met welke superheld hij zich het meest verbonden voelt. "Met zo veel!" reageerde hij. "Ik wacht nog steeds op een telefoontje over Adam Warlock van Kevin Feige [het creatief brein achter het Marvel Cinematic Universe, red]". In Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) werd al gehint naar de komst van dit bekende personage uit de Marvel-comics.

Ervaring met Marvel-helden
Chabon heeft ervaring met het superheldengenre. Sony huurde hem ooit in om het script van Spider-Man 2 (2004) te herschrijven. Van Chabons versie is ongeveer een derde uiteindelijk overgebleven. Regisseur Sam Raimi had de schrijver ook graag willen betrekken bij Spider-Man 3 (2007), maar dat is nooit doorgegaan. Verder was Chabon ook mede verantwoordelijk voor het script van John Carter (2012).

NieuwsFilm

meest populair