Stekker (voorlopig) uit 'The Batman'-film vanwege corona

Stekker (voorlopig) uit 'The Batman'-film vanwege corona

De dompers worden groter en groter.

De wereld staat op zijn kop door het coronavirus. Komt er dit jaar überhaupt wel een Formule 1-seizoen? Gaat het Europees Kampioenschap Voetbal nog wel door en zijn de problemen opgelost voordat de Olympische zomerspelen moeten starten? En wat betreft films... Welke verschijnen er eigenlijk nog wel?

Maar dan is er nog een probleem: veel van de films die nu worden opgenomen komen nu (bijna) allemaal stil te liggen vanwege het coronavirus. Nadat Disney al de stekker trok uit de productie van films als The Little Mermaid en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, heeft Warner Bros. besloten de opnames voor The Batman on hold te zetten.

Stekker (voorlopig) uit The Batman
Volgens Deadline was regisseur Matt Reeves net van plan om de productie voort te zetten in Liverpool nadat de opnames in Londen waren afgerond. Het was voor de studio het moment op de productie voorlopig on hold te zetten. "De productie van The Batman van Warner Bros. Pictures zal vanaf vandaag een pauze nemen van twee weken. De studio blijft de situatie nauwlettend volgen," is een officieel statement.

Warner Bros. start maandag met de opnames voor Fantastic Beasts 3 en neemt op dit moment ook The Matrix 4 op. Het lijkt een kwestie van tijd dat ook die films een productiepauze nemen. Universal stuurde de medewerkers van de set van Jurassic World: Dominion gisteren al naar huis.

NieuwsFilm

meest populair