Peter Sarsgaard laat zich uit over zijn mysterieuze rol in 'The Batman'

Peter Sarsgaard laat zich uit over zijn mysterieuze rol in 'The Batman'

Een nieuwe villain of misschien zelfs Harvey Dent/Two-Face?

Ondanks het feit dat we nog langer dan een jaar zullen moeten wachten voor The Batman, komt er meer en meer nieuws over uit. Zo werd recentelijk een eerste blik gedeeld op het kostuum van Robert Pattinson's 'Dark Knight', een kiekje van de Batmobile en liet Zoe Kravitz zich uit over haar rol als Catwoman. Nu vertelt ook Peter Sarsgaard over zijn rol en wat we kunnen verwachten.

De film van Matt Reeves zal geen gebrek kennen aan villains. Zo zullen bijvoorbeeld Colin Farrell en Paul Dano te zien zijn als The Penguin en The Riddler. En sommigen geloven dat Sarsgaard ook een slechterik gaat spelen, namelijk Harvey Dent. Dent verandert later natuurlijk op dramatische wijze in Two-face. Niet zo heel lang geleden, deelde Sarsgaard ook een GIF met twee gezichten, iets wat bij fans alleen nog maar meer opwinding veroorzaakte. Nu laat de acteur zich er zelf over uit.

Wat te verwachten?
Tijdens de 'The Late Show with Stephen Colbert', zei Sarsgaard: ''Ik mag er natuurlijk nog niet te veel van zeggen, maar ik speel een nieuw personage, dat speciaal is bedacht voor deze film. Ik ben een advocaat en een politicus, die het lastig vindt om de waarheid te vertellen...''

Sarsgaard's vrouw, actrice Maggie Gyllenhaal, was te zien in Christopher Nolan's The Dark Knight. Toen Colbert hem vroeg of zijn kinderen meer zouden houden van de rol van zijn vrouw of die van hem, was zijn antwoord duidelijk: ''Ik word sowieso niet hun favoriet. Ik speel een akelig personage, dat je waarschijnlijk gaat verachten''.

NieuwsFilm

meest populair