Het verhaal van deze Marvel-held is schijnbaar pas net begonnen!

Het verhaal van deze Marvel-held is schijnbaar pas net begonnen!

Actrice Karen Gillan denkt dat we Nebula nu pas echt gaan leren kennen.

Marvels Nebula begon als slechterik in de Marvel-films, maar is inmiddels uitgegroeid tot held. Volgens actrice Karen Gillan is er nog veel te vertellen over de adoptiedochter van Thanos nu de superschurk definitief is verslagen, zo vertelt ze in een interview met Fandom.

Bekijk de afbeelding
"Ik heb eigenlijk totaal niet het idee dat haar verhaal afgelopen is. Eerlijk gezegd denk ik zelfs dat haar verhaal pas net begonnen is", vertelt Gillan over de toekomst van Nebula. "Toen we haar voor het eerst ontmoetten, was ze zichtbaar beschadigd. Gedurende de films is ze de confrontatie aangegaan met de bron van haar pijn [Thanos, red.]. En nu deze bron uit de weg is geruimd, is de vraag wat haar nu te wachten staat".

De échte Nebula
Volgens Gillan kan haar personage nu eindelijk beginnen met haar genezingsproces. "Dat lijkt me ontzettend interessant om te gaan verkennen", vertelt ze. "Dat gaat niet gemakkelijk worden en de nodige tijd in beslag nemen". De actrice weet ook al hoe ze zich gaat voorbereiden hierop. "Ik ben van plan een hoop literatuur te gaan lezen over hoe slachtoffers van mishandeling hun leven weer oppakken".

Gillan denkt dat de fans nu pas de echte Nebula gaan ontmoeten. "Nu Thanos er niet meer is, kan ze haar ware aard definiëren", aldus de filmster. "Ik kan niet wachten om de rol weer te spelen".

NieuwsFilm

meest populair