Blijft Tom Holland langer als Spider-Man in het MCU?

Blijft Tom Holland langer als Spider-Man in het MCU?

De acteur zal de stem inspreken van de held in een nieuwe Disney-attractie.

Deze zomer wordt Marvel's Avengers Campus geopend in Disneyland in Californië. Eén van de attracties in dit nieuwe themadeel zal in het teken staan van Spider-Man. Nu is bekend geworden dat Tom Holland zijn stem zal verlenen aan de held. Dat maakte Disney deze week bekend op een bijeenkomst voor aandeelhouders.

Bekijk de afbeelding
Disney werkt momenteel in diverse parken aan de realisatie van een nieuw themadeel dat volledig zal draaien om de superhelden van Marvel. En natuurlijk kan publiekslieveling Spider-Man dan ook niet ontbreken. In Disney California Adventure wordt momenteel de laatste hand gelegd aan Web Slingers: A Spider-Man Adventure. Deze interactieve attractie, waarin gasten zelf kunnen ervaren hoe het is om Spider-Man te zijn, opent in juli. Later komt in Parijs eenzelfde rit te staan.

Complete Marvel-beleving
Extra leuk voor de fans is dat de attractie zal aansluiten op het Marvel Cinematic Universe. Deze week heeft Disney namelijk aangekondigd dat de stem van Tom Holland in de attractie te horen zal zijn. Sommigen zien dit als een teken dat Disney voornemens is om Hollands Spider-Man langer in de Marvel-films te houden. Marvel verlengde afgelopen zomer - na een hoop gedoe - zijn deal met Sony voor nog twee films.



NieuwsFilm

meest populair