'Happy Death Day'-regisseur werkt nu aan 7de 'Paranormal Activity'-film!

'Happy Death Day'-regisseur werkt nu aan 7de 'Paranormal Activity'-film!

Het script van het zevende deel zal worden geschreven door een echte franchiseveteraan.

Paranormal Activity blijft een behoorlijk lucratieve filmserie. Sinds vorig jaar werkt de bekende horrorproducent Jason Blum aan een zevende deel, dat volgend jaar maart moet verschijnen. Inmiddels is bekend geworden dat Blum een echte franchiseveteraan heeft ingehuurd om het scenario te ontwikkelen.

Bekijk de afbeelding
Christopher Landon (Happy Death Day) gaat het script voor de zevende Paranormal Activity-film verzorgen. Dat heeft producent Jason Blum bekendgemaakt in een horrorpodcast. "We werken momenteel aan een nieuwe Paranormal Activity. Daarvoor hebben we Christopher Landon binnengehaald, die vrijwel bij de gehele reeks betrokken is geweest", onthult Blum. "Hij is eigenlijk een soort van showrunner [het creatief brein achter een serie, red.] en werkt nu aan het zevende deel".

Groot aandeel in horrorsucces
Landon schreef de scripts van het tweede, derde en vierde deel en kroop tevens in de regiestoel voor het vijfde deel: The Marked Ones (2014). Bij het laatste deel - The Ghost Dimension (2015) - was hij niet betrokken. Het is nog niet bekend of Landon het zevende deel ook gaat regisseren. De eerste Paranormal Activity stampt alweer uit 2007. De films haalden samen bijna 900 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

De zevende film, die nog geen officiële titel heeft, moet in maart 2021 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair