Gave fanposter voorspelt Marvel Studios-film 'Silver Surfer'

Gave fanposter voorspelt Marvel Studios-film 'Silver Surfer'

Zou deze intergalactische held te zien zijn in het toekomstige Marvel Cinematic Universe?

In Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer zagen we voor het eerst het Marvel-personage Silver Surfer op het witte doek. Hij kreeg de stem van Laurence Fishburne (Ant-Man and the Wasp) en werd gespeeld door Doug Jones (The Shape of Water).

Vele fans hopen nu de rechten bij Disney / Marvel Studios liggen, dat het personage te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Bill & Ted-acteur Keanu Reeves is al vaker met de verschijning in verband gebracht. Hieronder zie je een fanposter van Erathrim voor een Silver Surfer-solofilm.


Wie is Silver Surfer?
De Silver Surfer werd bedacht door Jack Kirby en Stan Lee en verscheen voor het eerst in Fantastic Four #48-50 (1966). Het wat complexe personage kreeg pas later een achtergrond, aangezien hij redelijk vanuit het niets op de Aarde terechtkwam. Hij heette ooit Norrin Radd en woonde op de planeet Zenn-La.

Om zijn thuisplaneet te redden sloot hij een deal met de superslechterik Galactus die Norrin Radd veranderde in de Silver Surfer. Na tijden met Galactus werelden te hebben verwoest, zorgde zijn ontmoeting met de Fantastic Four ervoor dat hij Galactus verloochende, die er op zijn beurt voor zorgde dat Silver Surfer de Aarde niet meer kon verlaten. Een nieuwe "Aardse" superheld was geboren.

NieuwsFilm

meest populair