Poster voor 'Train to Busan'-opvolger 'Peninsula'

Poster voor 'Train to Busan'-opvolger 'Peninsula'

Geen vervolg, wel een film in dezelfde zombiewereld.

In 2016 was de film Train to Busan een flinke hit. De Zuid-Koreaanse zombiefilm haalde wereldwijd maar liefst $91 miljoen op bij een productiebudget van $8,5 miljoen. Aan een tweede film wordt al een tijdje gewerkt en hieronder zie je de eerste poster.

De nieuwe film heet Peninsula en is niet Train to Busan 2. De film is namelijk geen vervolg, maar een film die zich in dezelfde wereld afspeelt. Het betreft de Amerikaanse filmposter en de volledige titel is Train to Busan Presents Peninsula. Vermoedelijk ergens in augustus in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Zoals de poster al aangeeft speelt Peninsula - in het Nederlands Schiereiland - zich vier jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. Daarin zagen hoe de zombieplaag zich razend snel verspreidde.

Terug naar 'ground zero'
In de zombiefilm zien we hoe Jung-seok, een voormalige soldaat die erin is geslaagd om naar het buitenland te ontsnappen, de opdracht krijgt om terug te keren. Hij ontmoet geheel tegen de verwachting in overlevenden op het schiereiland. De cast bestaat uit onder meer Gang Dong-won en Lee Jung-hyun en de regie ligt in handen van Sang-ho Yeon.

NieuwsFilm

meest populair