Onthullen de makers van 'Black Widow' hier per ongeluk een spoiler over de Marvel-film?

Onthullen de makers van 'Black Widow' hier per ongeluk een spoiler over de Marvel-film?

De superheldenfilm speelt zich af in het verleden.

In Black Widow wordt de geschiedenis van Marvels superspionne Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) eindelijk geopenbaard. Dat betekent logischerwijs dat de film zich in het verleden afspeelt. Maar hoe ver gaat het verhaal eigenlijk terug in de tijd? Dat lijkt een crewlid nu te hebben verklapt.

Bekijk de afbeelding
Heeft Paul Gooch, die de kap en grime verzorgt voor Marvels Black Widow, per ongeluk zijn mond voorbij gepraat op de rode loper van de Oscars? Gooch was aanwezig op het prestigieuze prijzenfestijn omdat hij samen met zijn collega's David White en de Nederlander Arjen Tuiten genomineerd was voor de schmink en haarstyling van Maleficent: Mistress of Evil.

Gooch kreeg van Koekiemonster, die voor Variety verslag deed van het Oscargala, de vraag voorgeschoteld of hij misschien wat meer zou kunnen vertellen over Black Widow. En dat deed hij enthousiast - misschien net iets té enthousiast...

Kindertijd
"De film heeft een fantastische cast, en het was leuk om eraan te werken", vertelt Gooch. Het verhaal van Black Widow speelt zich af in het verleden (de heldin sneuvelde immers in Avengers: Endgame). "Met deze film gaan we terug in de tijd, naar een moment waarop ze [de personages] veel jonger waren. Ook hebben we acteurs die veel jonger zijn en dezelfde personages spelen", verklapt de creatieveling.

Gooch bevestigt hiermee dus dat ook de kinderjaren van Black Widow in de film zullen worden verkend. De Russische spionne werd immers al op jonge leeftijd door de KGB gerekruteerd voor het Black Widow-programma. Onder meer in Avengers: Age of Ultron (2015) waren daar al wat snippets van te zien.



NieuwsFilm

meest populair