Universal maakt monster-musical 'Monster Mash'

Universal maakt monster-musical 'Monster Mash'

De klassieke monsters van Universal keren terug op een andere manier dan we gewend zijn.

Deadline weet vandaag te melden dat Universal Pictures grote plannen heeft met alle klassieke monsters waar ze de rechten van bezitten. Het zou namelijk zo zijn dat de beroemde filmstudio monsters als Dracula, Frankenstein, The Mummy, The Wolfman en The Creature from the Black Lagoon allemaal samen wil laten komen in een originele horror-musical met de titel Monster Mash!

Regisseur van het door monsters bevolkte filmproject is Matt Stawski, die met Monster Mash zijn filmdebuut maakt. Stawski is een Grammy-genomineerde regisseur van muziekvideo's die eerder ook de tv-serie Side Effects maakte voor Awesomeness TV. Het script van Monster Mash werd geschreven door Will Widger, die ook werkt aan het project Damned voor Legendary[/i], alsmede Magic: The Gathering en Lumberjanes voor Fox.

Monster Mash is een productie van Marty Bowens Temple Hill Entertainment. Co-producent is John Fisher. Het is overigens nog onbekend wanneer de film de bioscopen moet bereiken, dus houd FilmTotaal goed in de gaten voor meer nieuws over Monster Mash.

NieuwsFilm

meest populair