Eerste details over Netflix's 'The Witcher'-film

Eerste details over Netflix's 'The Witcher'-film

Eindelijk horen we iets over de aanstaande animatiefilm.

The Witcher: Nightmare of the Wolf is een animatiefilm die Netflix eerder deze maand aankondigde. De show maakt onderdeel uit van de plannen om de serie The Witcher een van de belangrijkste trekkers van de streamingdienst te maken. Nu horen we meer details over deze animatiefilm.

Nightmare of the Wolf zal, zo horen we nu, niet draaien om Geralt of Rivia. Dat personage neemt het podium in samen met Yennefer en Ciri, maar krijgt meer diepgang middels deze film. Althans, daar wordt de basis voor gelegd. We krijgen namelijk een film rond Vesemir te zien, de mentor van Geralt.

Monstersucces
De animatiefilm laat het begin van de reis van Vesemir als Witcher zien. Hij wordt geclaimd door de mysterieuze Deglan, die gebruik maakt van zijn verworven recht op de Law of Surprise. Daarna begint vermoedelijk de training van Vesemir als Witcher en uiteindelijk mentorfiguur voor Geralt.

Dat laatste gaan we gezien deze plotomschrijving niet te zien krijgen, maar er wordt wel de basis voor gelegd. Leuk detail: mogelijk wordt het personage ingesproken door Mark Hamill, die onder fans topfavoriet is voor de rol.

NieuwsFilm

meest populair