Nieuwe veelbelovende 'Originals' in de pijpleiding van Disney+

Nieuwe veelbelovende 'Originals' in de pijpleiding van Disney+

Disney komt met meer originals.

De meeste mensen lijken toch vooral uit te kijken naar de Star Wars en Marvel-series die Disney+ komende jaren gaat uitbrengen. Er verschijnen echter nog veel meer originele producties die alleen op de streamingdienst te zien zijn.

Disney+ heeft tijdens de bijeenkomst Realscreen Summit in New Orleans een aantal nieuwe Originals bekend gemaakt. Dit blijken producties te zijn zonder een script. Dit zijn de fantasierijke reality competitieserie The Quest met tieners als deelnemers, een 'brainteaser competition' met de titel The Maze, de docu Meet the Chimps van National Geographic en een nog titelloze serie die volgt op Pixars SparkShorts.

Avontuurlijke Originals
"Deze projecten nemen de mensen mee op epische avonturen, dompelen ze onder in fantastische werelden en werpen een blik op buitengewone mensen en wezens," zei Agnes Chu, senior vice president Content van Disney +.

Net als Netflix lijkt Disney+ niet lang van te voren de verschijningsdatums te willen aankondigen. En dat is logisch, aangezien er via streaming veel minder rekening gehouden hoeft te worden met concurrerende producties.

NieuwsFilm

meest populair