Stephen Lang over zijn terugkeer in 'Avatar'-sequels

Stephen Lang over zijn terugkeer in 'Avatar'-sequels

Avatar 2 wordt verwacht in december 2021.

Het schurkachtige personage kolonel Miles Quaritch kwam op genadeloze wijze aan zijn einde in Avatar, dus het leek er niet bepaald op dat we Stephen Lang ooit nog zouden zien als het personage. Toch is niets minder waar. Lang laat nu weten dat het altijd al de bedoeling was dat Quaritch zou terugkeren voor meer.

Aldus Lang:

"Jim Cameron vertelde me jaren geleden al, nog voordat de opnames van Avatar waren afgerond, dat het nog niet gedaan was met Quaritch. Ik nam die opmerking met een korrel zout, want we hadden op dat moment al een paar biertjes achter de kiezen. Kort na de release van Avatar liet Jim echter opnieuw vallen dat de kolonel terug zou keren. Ik ken Jim inmiddels goed genoeg om te weten dat hij zelden iets zegt dat hij niet meent."

Dit komt overeen met de opmerkingen van James Cameron uit 2017. Hij zei toen het volgende:

"Er zal niet elke keer een nieuwe vijand zijn, en dat is interessant. We zien dezelfde klootzak in alle geplande sequels. Hij is geweldig en wordt alleen maar beter. Ik weet gewoon dat Stephen Lang zijn personage opnieuw fantastisch zal spelen."

Een decennium vol Avatar
Het heeft even geduurd, maar het releaseschema van de Avatar-sequels lijkt officieel. Avatar 2 komt uit in december 2021, gevolgd door Avatar 3 in december 2023, Avatar 4 in december 2025 en Avatar 5 in december 2027. Cameron heeft wel al gezegd dat delen 4 en 5 er alleen zullen komen als het tweede en derde deel het goed genoeg doen aan de box-office.

NieuwsFilm

meest populair