Waarom Jonah Hill niet meespeelt in 'The Batman'

Waarom Jonah Hill niet meespeelt in 'The Batman'

De acteur en de studio werden het maar niet eens.

Een film waar heel wat mensen naar uitkijken, is zonder twijfel de nieuwe Batman film, waarin Robert Pattinson deze keer gestalte zal geven aan 'The Dark Knight'. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Jeffrey Wright, Andy Serkis, Paul Dano en Zoë Kravitz. Lange tijd werd ook gedacht dat Jonah Hill een rol zou spelen, maar dat gaat niet door.

Het is nu ook duidelijk waarom de The Wolf of Wall Street acteur niet meespeelt in de film. Zo was de acteur geïnteresseerd in twee verschillende rollen, namelijk die van Batman's vijanden The Penguin en The Riddler. De acteur en de studio wisten beiden niet goed welke keuze te maken, waardoor ook werd gekeken naar andere opties. Zo werd Dano gevonden voor het spelen van The Riddler, terwijl Colin Farrell op dit moment in gesprek is voor het spelen van The Penguin.

Geen deal
Buiten het feit dat Warner Bros. en Hill niet wisten welke rol de acteur zou spelen, waren ze het over andere dingen ook oneens, zoals o.a. het salaris van de acteur. Daardoor verliepen de onderhandelingen alles behalve soepel en werd uiteindelijk besloten het maar op te geven. Een woordvoerder van de acteur liet weten dat ''ze ter ver van elkaar af stonden''. Warner Bros wilde ook niet te lang wachten. De film moet over twee jaar in de bioscopen draaien, dus ze zullen over niet al te lang aan de slag moeten.

NieuwsFilm

meest populair