Marvels 'The Eternals' set ontruimd na bommelding

Marvels 'The Eternals' set ontruimd na bommelding

Gelukkig bleek het loos alarm.

Marvel heeft de productie van The Eternals tijdelijk stilgelegd nadat op de set een 'verdacht voorwerp' werd aangetroffen. Dat bericht The Sun. Ook filmsterren Angelina Jolie en Richard Madden zouden zijn geëvacueerd.

The Eternals wordt onder meer opgenomen op het Canarische eiland Fuerteventura. Daar werd eerder deze week een verdacht voorwerp ontdekt. "Deze ontdekking was natuurlijk ontzettend schrikken. De bom heeft daar misschien al tientallen jaren gelegen en wie weet wat de gevolgen geweest zouden zijn als hij was ontploft", vertelt een toeschouwer aan de Britse tabloid. "Een stel van de beroemdste filmsterren ter wereld was op de set aanwezig, dus niemand wilde enig risico nemen".

'Explosief bericht'
The Sun is doorgaans niet de meest betrouwbare bron, maar andere media hebben het bericht inmiddels kunnen bevestigen. Volgens Entertainment Tonight waren er echter geen acteurs en crewleden aanwezig op de set. Ook zou er uiteindelijk, na een zorgvuldige controle door de veiligheidsdiensten, geen bom zijn aangetroffen. De productie is inmiddels dan ook weer hervat. Eind goed, al goed dus.

NieuwsFilm

meest populair