Chris Evans spoilde einde 'Avengers: Endgame'

Chris Evans spoilde einde 'Avengers: Endgame'

Marvel had de acteur nog niet op de hoogte gebracht van die ene gave twist.

Chris Evans heeft het schild van Captain America aan de wilgen gehangen. In Avengers: Endgame keert de supersoldaat na een laatste missie terug als bejaarde man. Marvel probeert dergelijke grote ontwikkelingen lang geheim te houden. Chris Evans daarentegen kon zijn mond niet houden en vertelde zijn collega Anthony Mackie over het einde.

In Endgame reist Steven Rogers (Evans) terug in de tijd om de Infinity Stones terug te brengen naar hun oorspronkelijke vindplaats, om niet al te veel te klooien met de tijdlijn. Na deze laatste missie keert hij terug als oude man en geeft hij zijn schild aan zijn opvolger Sam Wilson alias Falcon (Mackie).

Geheimpje verklappen
Wanneer vogelde Mackie uit dat zijn personage de mantel van Captain America over mocht nemen? Veel eerder dan de bedoeling was, zo blijkt. Evans spoilde de twist namelijk aan Mackie voordat Marvel de acteur op de hoogte had gebracht. Dat onthulde Evans in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Door het dolle heen
"Hij was bij mij thuis om een footballwedstrijd te komen kijken en ik wist niet dat hij nog niet geïnformeerd was over de twist", vertelt Evans aan Fallon. "Ik liet hem de scène lezen en hij reageerde dolblij", vervolgt de acteur. "Ik ben blij dat ik dat moment met hem heb mogen delen".



NieuwsFilm

meest populair