Brie Larson (Captain Marvel) gezicht nieuwe 'Star Wars'-film(s)?

Brie Larson (Captain Marvel) gezicht nieuwe 'Star Wars'-film(s)?

Actrice opnieuw te zien in Star Wars-setting.

Aankomende december wordt in Star Wars: The Rise of Skywalker de Skywalkersage afgerond en daarna wordt er naar verluidt ingezet op nieuwe verhalen binnen het Star Wars-universum. Het is nog niet duidelijk waarover nieuwe films gaan, maar een belangrijke kandidaat voor een hoofdrol laat zich graag zien.

Actrice Brie Larson, uiteraard Captain Marvel uit het Marvel-filmuniversum, heeft al vaker gehint dat ze graag iets wil doen in Star Wars-land. Ook afgelopen weekend weer. Tijdens ACE Comic Con pakte ze een paars lichtzwaard en poseerde voor het oog van de camera. Check het resultaat hieronder!

Bekijk de afbeelding
In 2022 start nieuwe trilogie!
Naar verwachting start in december 2022 een nieuwe trilogie die geschreven wordt door David Benioff en D. B. Weiss, de mannen achter Game of Thrones. De kans is klein dat we snel echt details krijgen over de plannen.

Voorlopig zijn alle pijlen gericht op The Rise of Skywalker die op 18 december in de bioscoop verschijnt. Larson zien we naar verwachting sowieso ergens na 2021 terug als Captain Marvel in haar tweede solofilm.

NieuwsFilm

meest populair