Crossover MCU-films 'Eternals' en 'Captain Marvel' op komst?

Crossover MCU-films 'Eternals' en 'Captain Marvel' op komst?

Gemma Chan is in gesprek voor een rol in Eternals.

Zit er een interessante crossover aan te komen in het MCU? Naar verluidt is Gemma Chan in onderhandelingen om een rol te spelen in Eternals. Eerder was de actrice te zien in Captain Marvel, waarmee haar personage, Minn-Erva, mogelijk in twee Marvel-films te zien zal zijn.

Helemaal zeker dat het om hetzelfde personage gaat, is het echter niet. In plaats daarvan zou het ook kunnen dat ze een ander personage speelt. Variety schrijft op de eerste plaats dat Chan in gesprek is om in de film te spelen. De bronnen van de site weten niet zeker of ze weer Minn-Erva speelt, of dat ze te zien zal zijn als een nieuw MCU-personage. Marvel Studios wilde uiteraard niet reageren.

Redelijk nieuw
Het is redelijk nieuw als Marvel Studios een acteur of actrice in een andere rol terughaalt. Het is wel vaker voorgekomen dat een acteur in een film een andere rol speelde dan een MCU-serie, maar nog niet dat een filmacteur in een andere filmrol terugkeert. Dat is vooral ietwat opmerkelijk als je je bedenkt dat de actrice krap twee jaar voordat Eternals uitkwam al de rol van Minn-Erva speelde. Tegelijk hoeft het geen probleem te zijn: de blauwe huid van Minn-Erva maakt haar minder herkenbaar.

Eternals staat gepland voor release op 6 november 2020.

NieuwsFilm

meest populair