'Fantastic Four'-koppel Jamie Bell en Kate Mara zijn ouders geworden

'Fantastic Four'-koppel Jamie Bell en Kate Mara zijn ouders geworden

Mara beviel een paar weken geleden van een dochtertje.

De laatste Fantastic Four film werd allesbehalve goed onthaald. Toch is er nog iets positiefs uit de film voortgekomen. Zo werden hoofdrolspelers Jamie Bell en Kate Mara een koppel. Twee jaar geleden trouwden ze en nu zijn ze ook ouders van een pasgeboren dochtertje. Dit liet de actrice weten op haar Instagram-pagina.

Het beroemde koppel wordt niet vaak samen gespot. De laatste keer dat de twee samen gezien werden was in april. Dit was voor de openingspremiere in Los Angeles van Teen Spirit, een film die Bell heeft geproduceerd. Het was toen wel al duidelijk te zien dat Mara zwanger was. Zij deelde dan ook op Instagram haar verhaal: ''Een paar weken geleden is onze dochter geboren!''

Rustiger aan nu?
Het is Jamie Bell's tweede kind; hij heeft namelijk al een vijfjarige zoon, genaamd Jack, uit zijn vorige huwelijk met Westworld-actrice Evan Rachel Wood. Toch zal het koppel bezig blijven. Zo zal Bell te zien zijn in Rocketman en heeft hij getekend voor twee andere projecten. Ook Mara heeft een rol weten te bemachtigen en wel in de film A Teacher.

NieuwsFilm

meest populair