'The Nun 2' is de volgende toevoeging aan de Conjuring-franchise

'The Nun 2' is de volgende toevoeging aan de Conjuring-franchise

En weer komt er een nieuwe!

Producent Peter Safran laat weten dat er een vervolg in de maak is op The Nun. De afgelopen zes jaar kwamen er meerdere films uit in de Conjuring-franchise, waarvan die film er een was. De film van Corin Hardy kwam in 2018 uit.

Die speelde zich af in een abdij in Roemenië in 1952, waarmee de film zich enkele jaren voor de eerste film in de franchise afspeelde. De film vormde het oorsprongsverhaal van antagonist Valak en werd de best verdienende in de franchise. The Nun bracht namelijk 365,6 miljoen dollar op aan de box office, met een budget van slechts 22 miljoen dollar. Dat in het achterhoofd houdende, is het helemaal niet vreemd dat er een vervolg in de maak is.

In de maak
Producent Peter Safran bevestigde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat er gewerkt wordt aan een vervolg. "Ik denk dat het onvermijdelijk is dat er nog een Non-Film komt. We hebben een hele leuke verhaallijn bedacht, dus ik denk dat de volgende al geschreven wordt."

Het lijkt erop dat de franchise dit jaar in elk geval ook nog een toevoeging krijgt in de vorm van The Curse of La Llorona. Later staan er ook nog Annabelle Comes Home en The Conjuring 3 gepland. Met nog een tweede The Nun daar nog bij, is er dus nog heel wat te genieten.

NieuwsFilm

meest populair