Tom Holland kreeg geen scenario te zien van 'Avengers: Endgame'

Tom Holland kreeg geen scenario te zien van 'Avengers: Endgame'

De acteur wist van niks.

Acteur Tom Holland mag dan wel als Spider-Man rondslingeren in het Marvel Cinematic Universe, maar de acteur is er niet zo heel goed in om geheimen te bewaren. En dus pakt Marvel het iets anders aan bij Holland. Hij krijgt gewoon geen script.

Regisseur Joe Russo vertelde dat Tom Holland helemaal geen script heeft gekregen voor Avengers: Endgame. "Tom Holland krijgt zijn tekst, en meer niet. Hij weet zelfs niet tegenover wie hij speelt. We gebruiken hele vage bewoordingen om voor hem te omschrijven wat zich afspeelt in de scène die hij opneemt. "

Spoilers!
Holland was eerder zo onhandig om een spoiler te vertellen voor Endgame. Die verklapte hij nog voordat Avengers: Infinity War in de bioscoop draaide. Dat is dus niet heel handig, maar de acteur is nou eenmaal nog jong. Om die reden hebben de Russo's dan ook Benedict Cumberbatch aan Holland gekoppeld om samen promotie te doen voor de films, zodat Cumberbatch hem ervan kan weerhouden van het verklappen van plotdetails.

Avengers: Endgame draait bijna in de bioscoop. Over een kleine drie weken is dat het geval! Vrij snel daarna, in juli, kunnen we Holland zien in Spider-Man: Far From Home.

NieuwsFilm

meest populair