Gerucht: dit zijn de after credits scènes van 'Avengers: Endgame'

Gerucht: dit zijn de after credits scènes van 'Avengers: Endgame'

Met een wel heel gave scène...

Het lijkt erop dat de after credits scènes van Avengers: Endgame gelekt zijn. Of het zeker is, weten we natuurlijk niet, maar de gelekte scènes zijn wel interessant. Daar komt bij dat de derde gelekte scène wel heel gaaf is. Als het echt is...

Goed, voordat we de scènes omschrijven, even de gebruikelijke waarschuwing. Het kan zijn dat dit bericht spoilers bevat. Lees dus alleen op eigen risico verder. Hieronder eerst de trailer, gevolgd door wat volgens de geruchten de scènes na de aftiteling zijn.


Scène 1: De eerste scène zou er eentje van Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) zijn. Ze lopen naar een monument voor Captain America (Chris Evans) en daar zegt Tony dat hij altijd gelijk had. Samen met Pepper en hun netgeboren baby loopt hij weg.
Scène 2: Een wat lichtvaardigere scène waarin Hawkeye (Jeremy Renner) met zijn vrouw de kids achterlaat bij Peter Parker (Tom Holland). Hij past op hen, terwijl het echtpaar een avondje uitgaat. Als ze terugkomt, hangen de kinderen slapend aan het platfond in een web en zien we een uitgeputte Peter.
Scène 3: En dan is er een scène die mogelijk is dankzij de overname van Fox. Twee mannen willen iemand overvallen en zijn portemonnee hebben. Eentje richt een geweer op hem. We zien overigens alleen een hand van deze figuur, waar langzaam de klauwen van Wolverine uit komen...

NieuwsFilm

meest populair