3D-trailer 'Avengers: Endgame' toont weggeknipte slechteriken

3D-trailer 'Avengers: Endgame' toont weggeknipte slechteriken

Welke slechteriken zouden dat zijn?

Maandag is het alweer april en dat is een belangrijke maand voor de fan van superheldenfilms. In april verschijnt namelijk Avengers: Endgame en die gaat een definitieve punt zetten achter de Infinity Saga in het Marvel Cinematic Universe. Nu zijn er bepaalde slechteriken bevestigd.


LET OP: SPOILERS!


Dat de trailers van Avengers: Endgame (en vele andere films) opzettelijk aangepaste of afwijkende scènes bevat, is ondertussen bekend. De vraag is welke scènes zijn bewerkt. Een 3D-trailer heeft nu verraden dat in de officiële 2D-versie van de trailer (zie boven) van twee weken geleden een aantal slechteriken zijn weggeknipt.

Slechteriken weggeknipt
In de beelden zien we een shot met daarin Jeremy Renners Clint Barton / Ronin. Hij rent weg voor een enorme explosie met een flinke vuurbal. In de gewone trailer is er alleen vuur te zien, maar in de 3D-versie (zie onder) zijn er ook personages te zien die worden getroffen door het vuur. Volgens de kenners zijn dit Outriders, de wezens die in te zien zijn tijdens de grootse veldslag in Wakanda in Avengers: Infinity War (2018).


Andere slechteriken?
Naast de Outriders duikt uiteraard ook Thanos, de slechterik van Josh Brolin, op. Daarnaast zouden ook de Chitauri verschijnen, het leger dat in The Avengers uit 2012 te zien is. Maar er worden ook andere, grotere slechteriken in verband gebracht met een terugkeer. Vooral de naam van Ultron uit Avengers: Age of Ultron (2015) wordt regelmatig genoemd in het geruchtencircuit. Vanaf 24 april weet je het zeker!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair