Keri Russell heeft het "coolste kostuum" in 'Star Wars: Episode IX'

Keri Russell heeft het "coolste kostuum" in 'Star Wars: Episode IX'

Binnenkort zullen we weten of Russells bewering op enige waarheid berust.

We weten nog steeds maar heel weinig over Star Wars: Episode IX (de titel is zelfs nog onbekend), maar saga-debutant Keri Russell heeft nu in elk geval laten weten dat ze een ontzettend cool kostuum draagt in de film. Ze deed deze uitspraak tijdens The Late Show with Stephen Colbert.

Russell zei er het volgende over:

"Mijn zoon heeft de set niet bezocht omdat we bij Pinewood in de buurt van Londen filmden, waar ook de oorspronkelijke trilogie is opgenomen. Ik kan je wel zeggen dat ik het coolste kostuum van iedereen heb."

Haar uitlatingen hebben natuurlijk weinig betekenis zonder enige afbeelding van het betreffende kostuum. Eerder deze week verschenen echter een paar 'gelekte' afbeeldingen online, waarop ook naar verluidt Russells personage Zorii te zien zou zijn. Het gaat over het tweede personage van rechts op onderstaande afbeelding.

Het einde van de Skywalker-saga
De opnames van Star Wars: Episode IX begonnen op 1 augustus 2018 en eindigden op 15 februari 2019. J.J. Abrams regisseerde het laatste deel van de Skywalker-saga en schreef het script ervan samen met Chris Terrio. John Williams keert opnieuw terug voor de muziek van de hekkensluiter.

Star Wars: Episode IX draait vanaf 19 december 2019 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair