Marvel-helden over eerste verlies in video 'Avengers: Endgame'!

Marvel-helden over eerste verlies in video 'Avengers: Endgame'!

De grote helden over het grootse verlies in Infinity War.

Na de eerdere trailers en de 32 posters van gisteren zie je hieronder een gave video voor Avengers: Endgame, waarin wordt stilgestaan bij de uitkomst van Avengers: Infinity War. Marvel noemt de featurette 'We Lost'!

Dat de Avengers verloren is eigenlijk helemaal nog niet zo zeker. Benedict Cumberbatchs Stephen Strange / Doctor Strange keek op de planeet Titan naar 14.000.605 uitkomsten van het op dat moment nog te starten confrontatie met Josh Brolins Thanos. Dat Doctor Strange ervoor koos om zijn Time Stone te overhandigen aan Thanos behoorde ongetwijfeld tot die enige mogelijkheid om ervoor te zorgen dat de Earth's Mightiest Heroes uiteindelijk als overwinnaars uit het gevecht komen.


Bovenstaande featurette heeft uiteraard maar weinig nieuws te melden, maar het is wel mooi om acteurs als Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Scarlett Johansson (Natasha Romanova / Black Widow) en Chris Hemsworth (Thor) en Marvel Studios-baas Kevin Feige enthousiast te horen spreken over Endgame, in Nederland te zien vanaf 24 april.


Bekijk ook de 32 personageposters van de Vergelders en Gevallenen!



NieuwsFilm

meest populair