Alle Disney-films komen naar Disney Plus

Alle Disney-films komen naar Disney Plus

Er komt een einde aan de kluis.

Hoorden we eerder deze week nog dat Disney Plus mogelijk in Nederland van start gaat, zijn er vandaag nog wat nieuwe details. Tijdens een meeting met aandeelhouders heeft CEO Bob Iger verteld dat de streamingdienst alle films van Disney gaat bevatten. De kluis gaat open.

Disney heeft ooit om marketingredenen het principe van de kluis bedacht. Het bedrijf heeft vele tientallen films uitgebracht en houdt een aantal van die films gedurende meerdere jaren vast. Sporadisch geeft Disney die vrij. Maar nu verandert het bedrijf dit en komt er een einde aan de kluis. Alle Disney-films komen op de streamingdienst te staan.

Heel veel materiaal
Disney heeft eindelijk meer details bekend gemaakt over zijn streamingdienst. Alle films die de studio heeft gemaakt komen erop te staan. Ook is het de bedoeling om nieuwe films van het bedrijf binnen een jaar na première te plaatsen. Natuurlijk komt er ook heel wat originele content naar de dienst.
Deze content komt naar Disney Plus

De streamingdienst wordt naar verluid allereerst in Nederland gelanceerd. Op die manier kan Disney testen of alle technische aspecten goed werken. Daarna volgt pas een release in onder meer de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair