Vernietigende aftrap 'Avengers: Endgame' voorspeld!

Vernietigende aftrap 'Avengers: Endgame' voorspeld!

Alle records lijken eraan te gaan.

In 2018 debuteerde Avengers: Infinity War met een opbrengst van 258 miljoen dollar tijdens het Noord-Amerikaanse premièreweekend. Hiermee verdween de topscore van Star Wars: The Force Awakens ($248 miljoen) uit de boeken. Volgens Bloomberg start ook Avengers: Endgame met een recordomzet in de States.

Bloomberg meldt dat Endgame zou kunnen starten met een eerste weekendopbrengst van zo'n 282 miljoen dollar. Dit zou een kleine 25 miljoen dollar meer zijn dan Infinity War. De reden volgens Bloomberg-analist Jeff Bock: "Infinity War liet het publiek achter met een enorme cliffhanger. Het enige dat echt invloed zou kunnen hebben op het openingsweekend is een speelduur van meer dan drie uur. Dit moet nog worden bevestigd door Disney." Wereldwijd noteerde Infinity War maar liefst $640,5 miljoen in het eerste weekend.

Speelduur
Ondanks dat de die-hard fans een speelduur van drie uur helemaal niet erg zouden vinden, is het effect wel dat er minder voorstellingen zullen zijn. Uiteraard krijgen we eerst nog Captain Marvel. Deze zou volgend weekend een openingsweekend neerzetten van zo'n $118 miljoen, tot misschien wel $160 miljoen.

Endgame verschijnt op 24 april en Marvel Studios-leider Kevin Feige heeft bevestigd dat er een tweede trailer zal verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair