Quantum Realm geeft toekomst aan het Marvel Cinematic Universe

Quantum Realm geeft toekomst aan het Marvel Cinematic Universe

Biedt de Quantum Realm meer dan wordt gesuggereerd?

Het begint er toch sterk op te lijken dat de Quantum Realm uit de Ant-Man films een doorslaggevende rol zou kunnen gaan spelen in Avengers: Endgame. Hier wordt in ieder geval al jaren naar toegewerkt. Maar is er meer met deze wereld / realiteit aan de hand?

Dat de Quantum Realm bestaat en dat het iets met tijd kan, is ondertussen bekend. Onderstaande kan als een spoiler opgevat worden. Let dus op!


Als eerste een quote van Marvel Studios-baas Kevin Feige over de nog erg mysterieuze werkelijkheid. "Ik denk dat het erg belangrijk is. Ik denk dat het een van de leuke dingen is uit de strips waarmee je volledig nieuwe terreinen kunt verkennen. En we hebben er nu al naar verwezen in talloze films, meer het heeft nog een groot onbenut potentieel."

Feige onderstreept nogmaals dat de Quantum Realm erg belangrijk is in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. The Hollywood Reporter meldt nu dat de Quantum Realm - naast de optie van tijdreizen - ook een portaal kan zijn naar alternatieve dimensies. Hierdoor zouden er alternatieve versies van de superhelden gerekruteerd kunnen worden uit andere dimensies. Er zouden zelfs alternatieve versies van de Infinity Stones gebruikt kunnen worden. Dit zou een verklaring zijn achter de setfoto's die zijn opgedoken waarop er een alternatief team het eindgevecht in New York in The Avengers (2012) oppakt.

Het bestaan van alternatieve realiteiten zou een enorme impact hebben op wat we in Phase IV te zien krijgen. Speelt Spider-Man: Far From Home zich dan mogelijk in een ander soort van realiteit af? Wordt het enkel tijdreizen? Of komen er dimensies met alternatieve realiteiten of tijdslijnen? Je ziet het vanaf 24 april in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair