Marvel teaset 'Avengers: Endgame'

Marvel teaset 'Avengers: Endgame'

Nog maar twee maanden tot de release!

Nog maar twee maanden en dan is Avengers: Endgame in de bioscoop te zien. In een bericht op Twitter laat Marvel weten dat de release steeds dichterbij komt. En met die aankondiging gaat ook meteen een nieuwe TV-spot gepaard. Daarin benadrukt Steve Rogers (Chris Evans) dat hij niet van plan is om op te geven en de strijd aangaat met Thanos (Josh Brolin) om al diens misdrijven terug te draaien.

Onderstaande TV-spot toont ons in elk geval weer iets van de nieuwe Marvel-film van regisseurs Anthony en Joe Russo. Zij moeten een einde maken aan tien jaar Marvel-films en ons een waardig afscheid geven van de huidige Avengers. Die maken dan plaats voor een nieuwe generatie die nog gevormd moet worden.

Einde verhaal
In Avengers: Endgame doen de Avengers hun uiterste best om de decimation van Thanos ongedaan te maken. Hij doodde de helft van alle levende wezens in het hele universum en is nu heerser van het heelal. Maar dat kan teruggedraaid worden: de overleden Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) zag tussen meer dan veertien miljoen opties één mogelijkheid om de superschurk te verslaan. Hoe gaan we dus over twee maanden in de bioscoop zien!


NieuwsFilm

meest populair