Chris Pratt vergeeft falende Star-Lord in 'Avengers: Infinity War'

Chris Pratt vergeeft falende Star-Lord in 'Avengers: Infinity War'

Maar keert hij terug in Endgame?

In gesprek met Digital Spy heeft acteur Chris Pratt (The LEGO Movie 2: The Second Part) gezegd dat hij het eens is met de mensen die het vooral zijn personage Star-Lord verwijten dat Josh Brolins Thanos zijn doel kon bereiken in Avengers: Infinity War.

Tijdens het interview gaf hij echter aan dat hij het zijn personage vergeeft. Hij weet namelijk hoe het verhaal verdergaat in Avengers: Endgame. "Ik ben het er helemaal mee eens. Ik denk persoonlijk hetzelfde als iedereen over Star-Lord. Maar ja, ik weet bepaalde dingen. En ik heb het gevoel dat het publiek uit zijn stoel wordt geblazen als de volgende film uitkomt," aldus Pratt over zijn Guardians of the Galaxy-personage.

Keert Star-Lord terug?
En keert zijn personage terug in Endgame? Pratt: "Ook al zou dat niet zo zijn, het was het waard. Dit is een ervaring voor fans die in de geschiedenis van de cinema nooit geëvenaard zal worden."

Decimation
In Infinity War leken de Avengers de handschoen van Thanos te kunnen veroveren en daarmee de slechterik te weerhouden van het uitvoeren van de verwoestende "Decimation". Pratts Star-Lord verloor echter zijn controle nadat hij hoorde dat Thanos Gamora (Zoe Saldana) heeft gedood. Thanos wist door toedoen van Star-Lord zijn missie voort te zetten.

Of Star-Lord terugkeert in Endgame is te zien vanaf 24 april. Hieronder de doden die te zien waren in de Super Bowl spot!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair