'Your Name' krijgt verwesterde live-action remake

'Your Name' krijgt verwesterde live-action remake

Het script van de remake wordt momenteel geschreven door Eric Heisserer (Bird Box, Arrival).

Bad Robots eerder aangekondigde remake van Makoto Shinkai's kritisch bejubelde anime-film Your Name zal een verwesterde versie van het verhaal bevatten.

Eric Heisserer, scenarist van Arrival en Bird Box, is als scenarist verbonden aan het project en deed deze onthulling tijdens een recent interview met Slashfilm. Heisserer zei er het volgende over:

"Ik probeer de beste versie van dat verhaal te vertellen, aangezien het gaat om een Amerikaanse live-action versie van de film. De Japanse makers gaven aan dat ze zelf wel een Japanse live-action versie hadden gemaakt als ze die hadden willen zien. Ze willen echter het verhaal vanuit een westers perspectief zien."

Heisserer benadrukte verder ook dat hij er alles aan doet om de controverse rondom eerdere remakes van Japanse animes (denk aan Ghost in the Shell) te ontwijken. Of dit ook betekent dat we Amerikaanse acteurs van Aziatische afkomst als hoofdrolspelers zullen zien, weten we echter nog niet. Het is tevens nog onbekend wanneer de opnames van Your Name moeten beginnen.



NieuwsFilm

meest populair