Na 'Spider-Man: Far From Home' heel wat nieuws in MCU

Na 'Spider-Man: Far From Home' heel wat nieuws in MCU

Andere personages, nieuwe avonturen.

Het Marvel Cinematic Universe kennen we vooral als een franchise waarin eens in de zoveel tijd een nieuw personage geïntroduceerd wordt, maar waarin oude bekenden de overhand hebben. In een podcast van Variety en iHeart Radio vertelt producent en franchisebaas Kevin Feige dat het MCU in de toekomst meer nieuwe gezichten krijgt.

Momenteel is Spider-Man: Far From Home de enige officieel aangekondigde film na Avengers: Endgame. "Maar er zijn andere dingen in ontwikkeling, er zijn andere filmmakers aan het werk met nieuwe projecten [zoals The Eternals van regisseur Chloe Zhao en Black Widow van Cate Shortland]. Maar we hebben het nog niet gehad over het wanneer, waar en hoe en waarom. Maar je mag natuurlijk van me aannemen dat we doorgaan met het maken van films, ook na Endgame en Spider-Man: Far From Home".

Dat zal vooral gebeuren met nieuw materiaal. "Dat willen we doen zoals we dat ook nu hebben gedaan: op onverwachte manieren. We willen personages naar het scherm blijven brengen die je nog niet eerder daar gezien hebt, terwijl je tegelijk nieuwe verhalen zal ervaren op nieuwe manieren en met de helden die je al kent".

Er zal na de première van Endgame meer bekendgemaakt worden over de toekomst van het MCU.



NieuwsFilm

meest populair