'John Wick'-regisseur nog steeds enthousiast over 'Highlander'-reboot

'John Wick'-regisseur nog steeds enthousiast over 'Highlander'-reboot

There can be only one!

Vorig jaar liet John Wick-regisseur Chad Stahelski al weten betrokken te zijn bij een reboot van de actie-/fantasy-franchise Highlander. Sindsdien is er maar weinig bekend geworden over het project. Dit komt voornamelijk doordat Stahelski druk bezig is geweest met de regie van John Wick: Chapter 3, die in mei volgend jaar de bioscopen bereikt.

Afgelopen week vroeg Entertainment Weekly Stahelski naar de status van Highlander en aan welke andere projecten de regisseur momenteel werkt. Aldus Stahelski:

"Ik ben nog steeds erg enthousiast over Highlander. Ik ben een grote fan van de franchise en wil de film nog steeds maken. Daarnaast werk ik aan een script voor Sandman Slim, een verfilming van Richard Kadrey's fantasy-boekenreeks. Ik ben meer dan blij dat ik me met deze twee projecten bezig kan houden. "

De eerste Highlander van Russell Mulcahy stamt alweer uit 1986. Christopher Lambert speelde in de film een onsterfelijke Schotse strijder die alleen door onthoofding gedood kon worden. Sean Connery speelde zijn mentor. De film werd gevolgd door meerdere sequels (alle van lage kwaliteit) en een geliefde tv-serie.



NieuwsFilm

meest populair