Ook deze twee personages overleefden de snap van Thanos

Ook deze twee personages overleefden de snap van Thanos

Meer namen!

Heel wat personages blijken de snap van Thanos (Josh Brolin) aan het eind van Avengers: Infinity War overleefd te hebben. Vandaag blijken er nog eens twee te zijn die de vingerknip waarmee het halve universum om het leven kwam overleefd hebben. Zowel Dr. Erik Selvig als zijn assistent Darcy Lewis hebben de boel overleefd.

Dat blijkt uit een beeld van Brandon T. Snider, de schrijver van het nieuwe boek Marvels Avengers: Infinity War: The Cosmic Quest, Volume 2: Aftermath. Ja, dat is een hele mond vol. Om te vieren dat het boek nu in de winkel ligt, plaatste Snider een paar foto's op sociale media, onder meer van de cover van het boek. Die onthullen wat details:

Zo blijken Erik Selvig en Darcy Lewis vastbesloten om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Met nieuwe en oude vrienden proberen ze de link tussen hun eigen verleden en dat van de Infinity Stones te ontdekken. Het lijkt erop dat het boek ook een nieuwe schurk gaat onthullen, want de synopsis eindigt als volgt: Wat ze zich niet realiseren, is dat er een nieuwe dreiging op de achtergrond schuilt, die hen allemaal wil vernietigen.

Dat belooft dus wat! Vermoedelijk zullen Selvig en Darcy straks ook te zien zijn in de vierde Avengers-film, waarin geprobeerd wordt de vernietiging van het halve universum terug te draaien.



NieuwsFilm

meest populair