Zo zou superheld 'Nova' eruit kunnen zien in het Marvel Cinematic Universe

Zo zou superheld 'Nova' eruit kunnen zien in het Marvel Cinematic Universe

Kevin Feige heeft al plannen voor het personage.

Richard Rider alias Nova is ongetwijfeld één van de bekendste helden uit de kosmische hoek van Marvels comics. Fans zouden Nova dan ook graag ooit op het grote witte doek willen zien tussen alle andere superhelden van het Marvel Cinematic Universe. Een bekende artiest heeft nu een paar toffe schetsen gemaakt om een beeld te geven hoe Nova er dan uit zou kunnen komen te zien.

Hoofdproducent Kevin Feige heeft enkele jaren geleden al gezegd dat Nova op zijn lijstje staat met helden die hij nog graag wil introduceren in zijn filmuniversum. In Guardians of the Galaxy (2014) zagen we het Nova Corps al en in Avengers: Infinity War (2018) leerden we dat hun thuisplaneet Xandar compleet is verwoest door Thanos. De naam van Richard Rider is echter nog nooit genoemd en fans hopen maar al te graag dat hij binnen enkele jaren een eigen film krijgt.

Nova in live-action
In de comics heeft Rider een outfit die moeilijk één-op-één te kopiëren is voor een film. Artiest Raf Grassetti, die als artdirector heeft gewerkt aan Sony's meest recente God of War-game, heeft in zijn vrije tijd gespeeld met het idee over hoe een live-actionversie van Nova er wel uit zou kunnen zien. Hieronder kun je zijn tekeningen bewonderen.



NieuwsFilm

meest populair