The Collector leeft nog na 'Avengers: Infinity War'

The Collector leeft nog na 'Avengers: Infinity War'

Toch niet dood dus.

Ondertussen mogen we aannemen dat alle personages die in Avengers: Infinity War dood gingen weer terugkeren in Avengers 4. Nu blijkt namelijk dat ook The Collector hoogstwaarschijnlijk nog leeft. Acteur Benicio Del Toro liet weten dat hij in ieder geval denkt dat zijn personage de derde Avengers-film overleefde.

Tijdens de Tonight Show Starring Jimmy Fallon ging Del Toro kort in op zijn vermakelijke personage uit het Marvel Cinematic Universe. "Ik denk dat hij leeft, ja. Ik denk dat je het weet, ik denk dat hij leeft." Kortom, wij weten nu ook dat hij nog leeft...

The Collector was kort te zien in de kaskraker Avengers: Infinity War tijdens een scène op de planeet Knowhere waar de realiteit wordt gemanipuleerd door Thanos. Het blijkt dat de slechterik de Reality Stone al bemachtigd heeft via The Collector. Velen veronderstelden dat het personage daarbij was gesneuveld.

En zo worden we verder in het diepe gegooid wat betreft het verhaal van Avengers 4. Tijd voor de teaser trailer? Hieronder dan nog maar even die scène met The Collector en Thanos, op Knowhere.



NieuwsFilm

meest populair