Acteurs zijn klaar met 'Avatar' vervolgfilms

Acteurs zijn klaar met 'Avatar' vervolgfilms

Nu nog die baanbrekende visuele effecten.

Met de mogelijk reeds onthulde titels Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider en Avatar: The Quest for Eywa verschijnen de vier vervolgen op Avatar uit 2009 in 2020, 2021, 2024 en 2025. Regisseur James Cameron staat uiteraard weer aan het roer en hij heeft nu via Twitter onthuld dat de opnames met de acteurs erop zitten.


"Vandaag hebben we een aantal stuntscènes opgenomen, maar de basiscast is helemaal klaar - Sam, Zoe, Sigourney, Stephen Lang, Kate Winslet - ze zijn nu klaar en ze iets ongelooflijks neergezet, en ik kan niet anders zeggen dat ik enorm trots ben op het werk dat ze hebben gedaan voor deze films."

Als recente uitspraken van Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustin) kloppen dan zitten mogelijk ook al de opnames voor Avatar 4 en Avatar 5 erop, maar de meeste media gaan er op dit vanuit dat alleen de opnames voor Avatar 2 en Avatar 3 zijn afgerond.

Nu start Cameron met misschien wel de moeilijkste taak; de postproductie. In deze afrondende fase worden de uiteraard weer baanbrekende visuele effecten toegevoegd. Avatar 2 staat op dit moment gepland voor december 2020.



NieuwsFilm

meest populair